yikhav-za-kermom-napidpitku-zastupnik-golovi-mzs-litvi-podav-u-vidstavku

Їхав за кермом напідпитку: заступник голови МЗС Литви подав у відставку

 • 883474 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. У Литві заступник міністра закордонних справ Мантас Адоменас подав у відставку через водіння нетверезим. Він працюватиме до кінця цього тижня. Про це повідомляє УНН із посиланням на LRT.

Деталі

Як повідомила BNS прессекретар міністра закордонних справ Пауліна Левіцкіте, Мантас Адоменас подав заяву про відставку в понеділок, і її підпише міністр Габріеліус Ландсбергіс, який зараз перебуває у відпустці, коли повернеться на роботу наступного тижня.

Адоменас працюватиме до наступного тижня, після чого передасть свої обов'язки іншим заступникам міністра.
Сфери, за які Адоменас відповідав у міністерстві, перейдуть до інших заступників міністра. Передача повноважень відбудеться цього тижня, повідомила прессекретар міністерства.

Сам політик написав у суботу на своїй сторінці у Facebook, що його зупинили у нетверезому стані. Він заявив, що шкодує і вибачився за помилку і подав у відставку з посади.

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс і прем'єр-міністерка Інгріда Шимоніте заявили, що схвалюють його рішення.

Доповнення

Адоменас обіймав посаду заступника міністра закордонних справ з середини грудня 2020 року, коли був призначений на цю посаду разом з іншими заступниками міністра після формування уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лейтенант армії росії втік до Литви і попросив притулку - ЗМІ

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На березі у курортному місті в Румунії вибухнула міна

     • 957374 переглядiв

    Нічна атака рф на Одесу: пошкоджено пам'ятку архітектури

     • 8684324 переглядiв

    Президент Чехії відреагував на зґвалтування українцем дівчини

     • 65407778 переглядiв