yikhali-mistom-zi-shvidkistyu-160-km-god-ta-pobili-pravookhorontsya-u-politsiyi-prokomentuvali-intsident-z-insta-blogerkoyu

Їхали містом зі швидкістю 160 км/год та побили правоохоронця: у поліції прокоментували інцидент з інста-блогеркою

 • 1007420 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції НПУ Олексій Білошицький прокоментував у своєму Facebook інцидент, в результаті якого поліція затримала чоловіка інста-блогерки, передає УНН.

Цитата

«Ситуація, коли вирішили скористатись публічністю, аби виправдати свою поведінку і свої порушення. І можливо, в інших випадках, це могло б дійсно допомогти і в усьому б звинуватили б звичайних службовців (правоохоронців, чи ні), які робили свою роботу, але не мають розкрученої сторінки в інсті. Але ж, хлопці і дівчата, ви ж знаєте, що Патруль не буде мовчати», – повідомив Білошицький

Деталі

З його слів, "інста блогерка mari___my_ray нещодавно виклала гнівний пост про зраду і поганих поліцейських, які ні за що затримали її чоловіка". Проте, є відео, яке виклала сама блогерка. "Мене особисто вразив момент, коли люди їдуть по місту 160км/год, піджимають інших водіїв, зганяють з дороги… і навіть викладають це в сторіс", - зауважив Білошицький.

«По початку самої події і власне, що привернуло увагу поліцейських і чому зупинили – недотримання безпечної дистанції та інтервалу, невикористання попереджувальних сигналів під час зміни напрямку руху. Що після зупинки? Хамство, тикання поліцейським, бикуваті запитання і погрози, що знімаємо. На неодноразові прохання поліцейських пред’явити посвідчення – нічого, аж поки не попросили вийти з авто. Тоді вийшов, надав документи і, можливо, подальший конфлікт було б вичерпано. Але!» – зазначив Білошицький.

Він зазначив, що разом з авто також вийшла інста-блогерка і вирішила втрутитись в подію. "Поліцейський тильною стороною руки (дивіться на відео) намагався відгородити її від проїжджої частини та віддалити на безпечну дистанцію, але! Чоловік інста-блогерки, замість того, щоб самому їй зробити додаткове зауваження і сказати відійти,
одразу здійснив напад на поліцейського і в подальшому чинив протидію затриманню та наніс тілесні ушкодження патрульному в процесі", - розповів Білошицький.

«Далі можна довго коментувати і описувати те, що "накрутила" у своїх постах інста-блогерка, тож прокоментую лише один скрін, який додаю."Он их не бил никак", "Мне страшно жить в этой стране", "жертва агрессии", "страшно жить в этой стране", "страшно на дорогой машине". Ні, я вважаю, що страшно може бути всім іншим громадянам, які можуть зіткнутись з такими жертвами, як на дорозі, так і в житті. А потім ще їх же і будуть намагатись булити і мобити в мережі… верх цинізму», – додав Білошицький.

Наразі порушника затримано в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо

У Києві працівники патрульної поліції зупинили водія за порушення правил дорожнього руху. При спілкуванні з правоохоронцями чоловік агресивно себе поводив та скоїв напад на поліцейського. Наступні п’ять років він може провести за ґратами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Чіткий сигнал на болота" - Кулеба про візит Байдена до Києва

     • 468724 переглядiв

    Зеленський з Байденом проговорили питання далекобійної зброї

     • 419119 переглядiв

    Мінфін США перевіряє банк Raiffeisen на зв'язки з росією - Reuters

     • 615585 переглядiв

    Зеленський назвав теми переговорів з президентом США у Києві

     • 444605 переглядiв