ukenru
yevrobachennya-2018-vistup-predstavnitsi-velikoyi-britaniyi-namagavsya-zirvati-nevidomiy

Євробачення-2018: виступ представниці Великої Британії намагався зірвати невідомий

 • 29110 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Виступ британської представниці SuRie під час фіналу пісенного конкурсу Євробачення намагався зірвати невідомий. Про це повідомляє УНН з посиланням на прямий ефір 63-го пісенного конкурсу, який триває на офіційному каналі Євробачення.

Під час виступу представниці Великої Британії SuRie з піснею "Storm" на сцену вибіг невідомий, вирвавши мікрофон з рук співачки та почав вигукувати гасла протягом короткого проміжку часу.

Буквально через декілька секунд він був затриманий охороною конкурсу та службовим персоналом арени та сцени. На відміну від попередніх подібних випадків на конкурсі 2010-го в норвезькому Осло, де під час виступу представника Іспанії на сцену вибіг пранкер, але зайнявши місце поряд з виконавцем не заважаючи йому та під час минулорічного інтервал-акту Джамали на Євробаченні у Києві, де на сцену вибіг місцевий пранкер з прапором Австралії.

За правилами конкурсу, скоріше за все, буде прийняте рішення про повторний виступ учасниці, одразу після виступу 26-го порядкового номеру. Також, організатори не виклали на офіційний Youtube-канал конкурсу виступ британки, очікуючи на монтаж з інших камер.

Як повідомляв УНН, букмекери дали свіжий прогноз перед фіналом Євробачення.

Українські Національні Новини

Суспільство