ukenru
yevro-2020-sogodni-zbirna-ukrayini-provede-virishalniy-poyedinok-za-pravo-vikhodu-v-pley-off

Євро-2020: сьогодні збірна України проведе вирішальний поєдинок за право виходу в плей-офф

 • 23646 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Арена "Націонале" у Бухаресті сьогодні прийматиме вирішальний поєдинок третього туру групи С на Євро-2020 за участі національних команд України та Австрії, передає УНН.

Деталі

Стартовий свисток матчу турецька бригада арбітрів на чолі Джюнейтом Чакирою дасть о 19:00.

Підопічних Андрія Шевченка влаштовуватиме нічия. Попри те, що наразі команди набрали по три очки, через більшу кількість забитих голів Україна фінішуватиме в групі другою у випадку нічиєї. Тоді як збірна Нідерландів з шістьма очками достроково гарантувала собі перше місце в групі С.

Так, Україна програла нідерландцям на старті 2:3, але потім перемогла Північну Македонію - 2:1. В обох зустрічах по голу забили Андрій Ярмоленко і Роман Яремчук. Австрійці, навпаки, спочатку перемогли Північну Македонію (3:1), а потім поступилися Нідерландам (0:2).

Додамо, збірна Італії виграла у своїй групі А і вийшла в плей-офф. В 1/8 фіналу турніру Італія зіграє з другою командою групи С, де перебуває Україна.

Лідери команд

Головний наставник збірної України вважає оборонця "Баварії" Давида Алабу головною зіркою австрійців. Натомість Алаба виділив у складі Андрія Ярмоленка, який забив два голи на старті турніру, а також гравця "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка.

Історія зустрічей України та Австрії

15 листопада 2011 року українці обіграли Австрію на "Арена Львів" - 2:1. Натомість 1 червня наступного року збірні зустрілися в Інсбруку - це був передостанній спаринг українців перед Євро-2012, і на цей раз з рахунком 3:2 перемогли австрійці.

Останній раз австрійці долали бар'єр групового етапу на великому міжнародному турнірі в 1982 році на чемпіонаті світу в Іспанії.

Українські Національні Новини

Спорт