yes-prodovzhyv-ekonomichni-sanktsii-proty-rf

ЄС продовжив економічні санкції проти рф

 • 63422 переглядiв

Рада ЄС продовжила економічні санкції проти росії ще на 6 місяців, до 31 січня 2025 року. Санкції включають широкий спектр обмежувальних заходів у різних секторах, включаючи торгівлю, фінанси та транспорт.

Рада ЄС продовжила економічні санкції проти рф ще на 6 місяців, повідомили у понеділок у євроінституції, пише УНН.

Сьогодні Рада (ЄС) продовжила обмежувальні заходи ЄС через дії російської федерації щодо дестабілізації ситуації в Україні ще на 6 місяців, до 31 січня 2025 року

- повідомили у Раді ЄС.

Ці санкції, вперше запроваджені у 2014 році, були значно розширені з лютого 2022 року у відповідь на неспровоковану, невиправдану та незаконну військову агресію рф проти України.

Наразі вони складаються з широкого спектру обмежувальних заходів по секторах, включаючи обмеження на торгівлю, фінанси, технології та товари подвійного призначення, промисловість, транспорт та предмети розкоші. Вони також охоплюють: заборона на імпорт або транспортування морським транспортом сирої нафти та деяких нафтопродуктів з росії до ЄС, відключення від SWIFT кількох російських банків та призупинення діяльності та ліцензій на мовлення у ЄС кількох підтримуваних кремлем дезінформаційних видань. Окрім того, конкретні заходи дозволяють ЄС протидіяти обходу санкцій.

Зеленський закликав посилювати санкційний тиск на рф, щоб москва не могла адаптуватись до обмежень 19.07.24, 15:15

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС продовжив економічні санкції проти рф

     • 63422 переглядiв

    Знайдено уламки вертольота Robinson, який зник у якутії 19 липня

     • 12536 переглядiв