yes-predstavyt-perehovornu-ramku-shchodo-vstupu-ukrainy-tsoho-tyzhnia-maternova

ЄС представить переговорну рамку щодо вступу України цього тижня - Матернова

 • 23689 переглядiв

Цього тижня Європейська комісія затвердить проєкт переговорних рамок для вступу України до ЄС після того, як Україна виконає чотири додаткові рекомендації.

Європейська комісія цього тижня затвердить проєкт переговорної рамки щодо вступу до ЄС України. Про це під час пресконференції заявила голова представництва ЄС в Україні Катаріна Матернова, передає УНН.

Деталі

Цього тижня буде прийнято рішення виконавчого органу ЄС Європейської комісії. Йдеться про виконання чотирьох рекомендацій, які були надані Україні і буде усний висновок до зустрічі послів членів ЄС у Брюсселі. Це такий буде формат і також сподіваюся буде прийнято рамки для переговорів - мандат, який комісія отримає від країн членів, як власне позиційний документ щодо переговорів з Україною про вступ до ЄС

- сказала Матернова.

Вона зазначила, що перший важливий крок - це прийняття документу комісією і якщо "все піде, як треба, то це має статися цього тижня".

Нагадаємо

Європейський союз затвердить проєкт переговорної рамки щодо вступу до ЄС України після того, як будуть виконані додаткові чотири пункти "домашнього завдання" для України.

Популярні

Новини по темі