yermak-ta-sallivan-obhovoryly-pidhotovku-do-ukrainsko-amerykanskoi-oboronnoi-konferentsii

Єрмак та Салліван обговорили підготовку до українсько-американської оборонної конференції

 • 17014 переглядiв

Також поспілкувалися про результати саміту АТЕС та важливість посилення протиповітряної оборони України. Єрмак подякував США за підтримку

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у вівторок ввечері обговорив із радником президента США Джейком Салліваном підготовку до українсько-американської конференції з оборонно-промислової бази. Про це повідомляє пресслужба глави держави, передає УНН.

Андрій Єрмак та Джейк Салліван обговорили підготовку до українсько-американської конференції з оборонно-промислової бази, яка відбудеться 6-7 грудня у Вашингтоні

йдеться у повідомленні.

Вони також обговорили результати саміту Азійсько-тихоокеанський економічного співробітництва, що відбувся в Сан-Франциско, і відзначили важливість візиту в Україну міністра оборони США Ллойда Остіна.

Також Єрмак поінформував радника президента США щодо ситуації на полі бою. Окремо наголосив на важливості посилення протиповітряної оборони України в зимовий період, коли очікується збільшення терористичних атак із боку Росії на об’єкти української енергетики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмак про закінчення війни: "70 метрів ми вже пробігли, але ці останні 30 є найбільш важкими"

Андрій Єрмак подякував Президенту США, його адміністрації, обом палатам Конгресу США й американському суспільству за тверду та непохитну підтримку України в боротьбі з російським агресором.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Європейський Парламент відкриває офіс в Україні

     • 17051 переглядiв

    "Це питання часу, коли станеться аварія" – Галущенко про ЗАЕС

     • 19333 переглядiв

    Російська армія за день 14 разів обстріляла громади Сумщини

     • 18062 переглядiв

    Мінус один "шахед" над Дніпропетровщиною – ОВА

     • 18172 переглядiв