yermak-proviv-telefonnu-rozmovu-z-siiarto-domovylys-pro-vazhlyvu-zustrich-nastupnoho-tyzhnia

Єрмак провів телефонну розмову з Сіярто: домовились про важливу зустріч наступного тижня

 • 73846 переглядiв

Андрій Єрмак, голова Офісу Президента України, та Петер Сійярто, міністр закордонних справ Угорщини, домовилися провести двосторонню зустріч між урядовими командами наступного тижня для обговорення українсько-угорських відносин та пошуку взаємовигідних рішень у двосторонніх питаннях.

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з главою МЗС Угорщини Петером Сіярто - домовилися провести наступного тижня двосторонню зустріч між командами на урядовому рівні, передає УНН із посиланням на ОП.

Деталі

За даними ОП, сторони обговорили українсько-угорські відносини та шляхи їх подальшого розвитку.

Підбили підсумки візиту спецпредставника уряду КНР: Єрмак зустрівся з послом Китаю в Україні13.03.24, 19:25

"... керівник Офісу Президента й міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини домовилися провести наступного тижня двосторонню зустріч між командами на урядовому рівні", - йдеться у повідомленні.

Єрмак зустрівся з послом Індії в Україні: говорили про саміт миру14.03.24, 21:05

Крім того, Єрмак і Сіярто наголосили на важливості особистого контакту та висловили сподівання на знаходження взаємовигідних рішень із найскладніших питань двостороннього порядку денного.

У межах діалогу, що триває, керівник Офісу Президента України та міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини домовилися підтримувати зв'язок на регулярній основі, додали в ОП.

Єрмак обговорив з Сіярто підготовку зустрічі, запланованої на кінець січня19.01.24, 13:57

Популярні

Новини по темі

На Одещині працює ППО

 • 66647 переглядiв