ukenru
yermak-obgovoriv-z-ochilnitseyu-mzs-shvetsiyi-donbas-sanktsiyi-ta-investitsiyi

Єрмак обговорив з очільницею МЗС Швеції Донбас, санкції та інвестиції

 • 10986 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде обговорили безпекову ситуацію на Донбасі, санкції проти Росії, а також активізацію двосторонньої торговельно-економічної співпраці, пише УНН з посиланням на повідомлення Офісу Президента України.

"Співрозмовники обговорили безпекову ситуацію на Донбасі. Очільниця зовнішньополітичного відомства Швеції наголосила на цілковитій підтримці зусиль Президента України для забезпечення мирного врегулювання. Міністр підтвердила також позицію її держави щодо збереження санкцій проти Росії до повного виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Так, у цьому контексті окрему увагу було приділено майбутньому головуванню Швеції в ОБСЄ у 2021 році.

"Сторони також обговорили перспективи розширення діяльності шведських інвесторів в Україні та подальшу активізацію двосторонньої торговельно-економічної співпраці", - повідомили в Офісі.

Також Єрмак подякував за міцну підтримку України з боку шведського уряду, насамперед за послідовну позицію Швеції на підтримку відновлення суверенітету й територіальної цілісності нашої країни, а також допомогу уряду України у проведенні реформ.

Раніше УНН повідомляв, що керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак та заступник керівника Адміністрації президента Росії Дмитро Козак обговорили питання взаємного звільнення утримуваних осіб у форматі “всіх на всіх”.

Українські Національні Новини

Політика