yemenski-khusyty-atakuvaly-bezpilotnykamy-viiskovyi-korabel-ssha-ta-komertsiini-sudna-izrailiu-v-chervonomu-mori-associated-press

Єменські хусити атакували безпілотниками військовий корабель США та комерційні судна Ізраїлю в Червоному морі - Associated Press

 • 27933 переглядiв

Пентагон підтвердив ЗМЫ, що американський військовий корабель USS Carney і кілька комерційних суден зазнали нападу в Червоному морі. Атакувати їх могли хусити з Ємену.

Пентагон заявляє, що військовий корабель США та комерційні судна зазнали атаки в Червоному морі. Про це з посиланням на Associated Press пише УНН.

Деталі

Видання наводить повідомлення Пентагону про те, що американський військовий корабель і кілька комерційних суден зазнали нападу в неділю в Червоному морі.

Нам відомі повідомлення про напади на військовий корабель США "Карні" і комерційні судна в Червоному морі, і ми надамо інформацію в міру її надходження

- заявили в Пентагоні агентству Associated Press.

"Карні" - есмінець типу "Арлі Берк". Залишається незрозумілим, якої шкоди, якщо така є, зазнали судна внаслідок атак.

Представники єменських хуситів також визнали, що атакували два ізраїльські кораблі - Unity Explorer і Number Nine, за допомогою озброєного безпілотника і морської ракети.

Цей напад означає серйозну ескалацію серії морських атак на Близькому Сході, пов'язаних із війною між Ізраїлем і ХАМАСом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від початку наземної операції в Секторі Гази ЦАХАЛ зруйнував 500 шахт і тунелів ХАМАСу

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі