yecherha-sto-tysiach-avtobusiv-vzhe-peretnuly-kordon-za-onlain-zapysom

єЧерга: сто тисяч автобусів вже перетнули кордон за онлайн-записом

 • 19248 переглядiв

З моменту запуску єЧерга у серпні 2023 року 100 тисяч автобусів вже перетнули кордон за допомогою онлайн-черги, причому більше половини з них в'їхали до Польщі.

З моменту запуску єЧерги у серпні 2023 року вже 100 тисяч автобусів перетнули кордон за онлайн-записом в системі єЧерга. Про це УНН повідомляє із посиланням на Мінвідновлення.

Деталі

За даними відомства, послуга доступна на 28 пунктах пропуску. На 16 з них перевізники обирають час перетину кордону автобусом відповідно до розкладу руху. Це всі пункти пропуску з Румунією, загалом їх п’ять, десять – з Молдовою, та "Ягодин – Дорогуськ" з Польщею.

Ще на 12 пунктах пропуску система працює за принципом "реєструйся та їдь". Це допмогає фіксувати навантаження на кордон та верифікувати виконання автобусних маршрутів.

В Мінвідновленні вказали, що згодом можливість обирати час перетину кордону буде поширена і на інші пункти пропуску.

Як повідомляється, з моменту запуску єЧерги у серпні 2023 року більше половини автобусів перетнули кордон з Польщею – понад 61 тисяча перетинів кордону. Також 13 тисяч разів автобуси перетнули пункти пропуску з Румунією та понад 12 тисяч – з Молдовою.

Послугою єЧерга для перетину кордону України вже скористалися понад мільйон разів27.05.24, 14:55

Популярні

Новини по темі