ye-domovlenosti-z-partneramy-potuzhno-posylyty-pivden-ukrainy-ppo-zelenskyi

Є домовленості з партнерами потужно посилити південь України ППО - Зеленський

 • 45668 переглядiв

Президент Зеленський оголосив, що Україна уклала угоди з партнерами про значне посилення протиповітряної оборони в своїх південних регіонах, причому прогрес йде повільніше, ніж хотілося б, але, тим не менш, наближається.

Україна має домовленості з міжнародними партнерами щодо потужного посилення півдня ППО. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час зустрічі зі студентами трьох миколаївських вишів, передає кореспондент УНН.

Ми працюємо над тим, щоб забезпечити протиповітряною обороною, забезпечити фундаментально. Ми йдемо цим шляхом…Ми маємо домовленості з нашими партнерами потужно посилити ППО наш південь. Воно приходить не одразу на жаль, не так швидко, як ми розраховували, не так швидко, як повинно бути, але все це буде

- сказав Зеленський.

Він зазначив, що коли на Миколаївщині буде потужне ППО Україна зможе дуже швидко відновити освітню мережу тощо.

"Ми будемо звертати увагу на ті чи інші системи, їх багато й буде багато…В цей момент, коли потужне ППО буде на Миколаївщині, я думаю що ми зможемо дуже швидко відновити важливі університети, освітню мережу й не тільки", - розповів Зеленський.

Доповнення

29 листопада під час робочої поїздки до Миколаївської області Президент Зеленський узяв участь у презентації проєктів, що реалізуються в межах патронату Королівства Данія над регіоном.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві негода встановила рекорд

     • 60609 переглядiв

    У Кривому Розі чутні вибухи - ЗМІ

     • 26860 переглядiв

    "Цілі незмінні" - Ігнат про нічну російську атаку дронів

     • 31154 переглядiв