yaponska-merezha-sushi-vidmovilasya-vid-pozovu-proti-pidlitka-yakiy-oblizuvav-plyashku-soyevogo-sousu-v-odnomu-z-restoraniv

Японська мережа суші відмовилася від позову проти підлітка, який облизував пляшку соєвого соусу в одному з ресторанів

 • 819028 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Японський оператор великої конвеєрної мережі суші Akindo Sushiro Co. відмовився від позову про відшкодування збитків проти підлітка, який у вірусному відео облизував пляшку соєвого соусу в одному з ресторанів компанії. Про це пише УНН, посилаючись на Japan Times.

Деталі

Згідно зі скаргою, 3 січня хлопець разом із другом пішов до магазину Akindo Sushiro в префектурі Гіфу. На оприлюдненому відео він облизує відкриту пляшку соєвого соусу та невикористану чашку чаю, а потім торкається тарілки з суші, що проходить повз нього, пальцем, покритим слиною. 

Компанія, що базується в префектурі Осака, заявила, що інцидент викликав занепокоєння клієнтів щодо гігієни не лише в цьому ресторані, але й в інших закладах по всій країні. У позові, поданому в окружний суд Осаки в березні, компанія вимагала близько 470 тисячі доларів США відшкодування збитків від 17-річного хлопця з префектури Гіфу. Akindo Sushiro заявили, що після того, як відео було оприлюднено у соціальних мережах в січні цього року, кількість клієнтів різко впала.

Тоді хлопець висловив жаль у своїх діях, але попросив суд відхилити позов, а його законний представник стверджував, що зниження кількості клієнтів також можна пояснити конкуренцією з іншими ресторанами. Зазначається, що наприкінці липня обидві сторони досягли мирової угоди, при цьому компанія заявила, що клієнт "визнав свою відповідальність". Подробиць угоди не розголошується. Адвокат, який представляє підлітка, відмовився коментувати ситуацію, пише видання.

Нагадаємо

Warner Bros Japan довелося просити вибачення після того, як офіційний акаунт фільму «Барбі» відповів на мем щодо "Барбінгеймера" із зображеннями атомної бомби.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі