ukenru
yamaklichko-kiyani-zapustili-fleshmob-pro-vbiti-dorogi-stolitsi

#ЯмаКличко: кияни запустили флешмоб про "вбиті" дороги столиці

 • 14162 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Жителі столиці запустили флешмоб, щоб привернути увагу мера Києва Віталія Кличка до "вбитих" доріг, передає УНН.

Для того, щоб взяти участь у флешмобі, треба сфотографувати яму на дорозі і опублікувати її у соціальній мережі Facebook з хештегом #ЯмаКличко. Також варто вказати адресу, за якою виявлена яма на дорозі.

"Ломаєш ноги у своєму дворі, як і ми всі? Нехай влада побачить! Знімай відео та долучайся до флешмобу #ЯмаКличко", - закликають ініціатори флешмобу, до якого уже долучилося чимало киян.

Обурені жителі столиці викладають фото і відео ям та вибоїн на вулицях Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столиця й досі "потопає" у МАФах: від Кличка вкотре вимагають виконати його давню обіцянку.

"Приєднаюся до флешмобу. Йшов 4-рік, а прогрес тільки у тому - що яму засипали цеглою. Прикро, студенти що - не люди?", - пише студентка Київського національного університету імені Вадима Гетьмана Карина Тарасюк.

"Друзі, я приєднався до акції #ЯмаКличко, подивіться відео і зрозумієте чому! Віталію Володимировичу, робіть реальні дороги, а не "віртуальні мости", - додає Андрій Завадко.

Учасники флешмобу інформують, що деякі ями на столичних дорогах київська влада ігнорує роками.

"Треба доробити дороги, щоб можна було безпечно пересуватися по району. А також слід звернути увагу на кореневу систему, на яку було покладено асфальт. Роботу слід робити якісно і з головою!" - зазначив Дмитро Лоза.

"Біля під'їзду житлового будинку Миколайчука, 13А. Найцікавіше, що буквально три роки тому тут перекладали асфальт, але гроші виявилися "на вітер"... Тепер знову мешканці повинні написати багато-багато скарг, щоб домогтися ремонту", - повідомила Ірина Ковальчук.

Кияни підкреслюють, що потребують якісного дорожнього покриття у дворах, де проводять час діти.

"Віталію Володимировичу, ви мрієте про здорову молодь? Обіцяли все ями залатати, але ж тут у нас, у скромному районі Березняків - хлопці катаються, можуть собі голови порозбивати. Подбайте про підростаюче покоління хоча б, адже головне - діти!" - написав Вал Савчук.

Як повідомляв УНН, Кличко так і не відреагували на "трешове" харчування столичних школярів.

Українські Національні Новини

Політика