yak-vibrati-miyuchiy-pilosos

Як обрати миючий пилосос

 • 1013467 переглядiв

КИЇВ. 13 лютого. УНН. Побутовий комфорт безпосередньо залежить від того, якою технікою ми оточуємо себе. Показовий приклад – пилосос. Від того, який тип і модель пилососу є у вашому будинку, залежить не тільки якість прибирання, а й ваше бажання займатися. Є кілька різновидів пилососів – від стандартних моделей для сухого прибирання до роботів-пилососів та миючих моделей. Про останні поговоримо докладніше.

Переваги миючих моделей

Головна відмінність миючих моделей від стандартних пилососів – можливість одночасно робити комплексне прибирання, і сухе, і вологе.

Як правило, пилососи комплектуються різними насадками, які підходять для різних поверхонь. Універсальність миючих моделей підтверджується ще й тим, що з їх допомогою можна не тільки робити прибирання, а й чистити меблі та текстиль.

Зрозуміло, хороший миючий пилосос заощаджуватиме час, витрачений на прибирання, оскільки, по суті, ви можете не мити підлогу додатково.

Відмінні характеристики пилососів

Найпопулярніші моделі – це миючі пилососи вертикального типу. Для домашнього прибирання вони підходять ідеально, оскільки вони компактні. Однак зверніть увагу на вагу техніки, оскільки її доведеться тримати в руках.

Якщо в списку пріоритетів входить мобільність пилососа, вибирайте техніку з акумуляторами. Однак такий пилосос може поступатися потужністю стандартним «дротовим» моделям. Крім того, необхідно стежити за рівнем заряду та періодично заряджати пилосос.

Серед технічних характеристик важливо переконатися у достатній потужності пилососу. Чим вище сила всмоктування – тим краще, але витрата електрики при цьому також буде більшою.

Паралельно перевірте тип фільтруючої системи. Бажано, щоб у пилососа була система тонкого очищення HEPA.

На відміну від стандартних моделей для сухого прибирання, миючі пилососи мають бак для води. Чим більший бак – тим рідше треба доливати воду, але вага пилососа при цьому також збільшується. Більшість пилососів працюють із холодною водою, але є моделі, які гріють воду або мають функцію очищення парою для усунення сильних забруднень.

Як говорилося вище, в різних моделей – різні насадки. Зазвичай у комплекті з технікою йде кілька насадок, але це залежить від бренду виробника та моделі техніки. Насадки відрізняються сферою застосування – від насадок для прибирання гладких поверхонь до насадок для прибирання у важкодоступних місцях або прибирання килимових покриттів.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Як обрати миючий пилосос

     • 1013467 переглядiв