ukenru
yak-tilki-ukrayina-otrimaye-dostatno-zbroyi-pochne-deokupatsiyu-svoyeyi-zemli-prezident

Як тільки Україна отримає достатньо зброї, почне деокупацію своєї землі - Президент

 • 111450 переглядiв

КИЇВ. 23 квітня. УНН. Як тільки Україна достатньо необхідної зброї, ми будемо повертати територію, яку тимчасово окупувала росія. Про це заявив Президент Володимир Зеленський на великій пресконференції в суботу, 23 квітня, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Моя позиція особиста, людська, але перш за все як Президента – все що вони прорвуть і все що вони не дай боже окупують, ми все повернем. І це буде питання не 10-20 років, або не війни з 2014 року восьмирічної – це буде питання того, чи буде у нас зброя", - сказав Зеленський.

"Як тільки вона у нас буде, як тільки її буде достатньо, повірте мені, ми будемо повертати одразу ту чи іншу територію, яка тимчасово окупована", - додав Президент.

Деталі

З його слів, саме така ситуація на сході України, на Харківщині, щоденно Україна може "віддати" через потужніть тих чи інших угрупувань росії ту чи іншу територію, але "вночі або на наступний день ми повертаємо ці міста, маленькі містечка, села, і йдемо вперед".

"Ми не йдемо вперед там, де ми не можемо, де у нас немає тієї підтримки, про яку ми говоримо достатньо довго", - зауважив Глава держави.

Водночас, він додав що воєнно-політичне керівництво держави бачить зміни у позиції партнерів, і бачить її швидкість.

"І якщо ця щвидкість буде нарощуватись, так само як нам обіцяють, якщо кроки співпадатимуть зі словами… я впевнений, ми будемо швидше деокуповувати наші території", - додав він.

Українські Національні Новини

Політика