ukenru
ya-b-khotiv-trenuvati-klub-andriy-shevchenko-pro-svoye-maybutnye-v-ukrayinskiy-zbirniy

Я б хотів тренувати клуб: Андрій Шевченко про своє майбутнє в українській збірній

 • 22163 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Знаменитий нападник "Мілана", а нині діючий тренер збірної України Андрій Шевченко дав інтерв'ю італійському виданню Sky Sports, де поділився поглядами на своє майбутнє в збірній, передає УНН.

Цитата

"Це безперечно те, що я оцінюю. 5 років з Україною пройшов, давайте спокійно оцінювати своє майбутнє. Я б хотів тренувати клуб", - сказав Шевченко.

Деталі

Шевченко зізнався, хто надихав його в роботі.

"Мене надихнув великий майстер Лобановський. Потім, звичайно, Карло Анчелотті, Моурінью, великі тренери, які багато виграли".

Окрім того, тренер української збірної з теплом згадує про Італію.

"Італія для мене - другий дім, - продовжив він, - це країна, яка дала мені так багато, люди в моєму серці. Спасибі за все".

Додамо

Раніше, головний тренер збірної України Андрій Шевченко після поразки України в чвертьфіналі Євро-2020 відповів на питання про свою можливу відставку.

"Я задоволений тим, як наша команда виступила. Подякував футболістам за самовіддачу, за те, що вони сьогодні прагнули грати в властивому нашій команді футбол. Чи залишуся я на своєму посту? Спершу ми повернемося в Україну. Потім підведемо підсумки, відзвітуємо про виконану роботу, і вже потім як УАФ, так і я приймемо рішення. Є час. Ніхто нікуди не поспішає".

Українські Національні Новини

Спорт