wsj-na-pivdennomu-napryamku-zsu-vikoristovuyut-svizhi-rezervi

WSJ: На південному напрямку ЗСУ використовують свіжі резерви

 • 821543 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Сили оборони України задіяли для контрнаступу на південному напрямку свіжі резерви, однак поки не досягли значного прориву. Про це повідомляє WSJ, пише УНН.

Цитата 

"Цього тижня напружені бої вирували у південно-східній України, адже Київ продовжує потужний натиск з метою повернення територій, використовуючи свіже поповнення навчених та обладнаних Заходом підрозділів, однак ознак значного прориву поки немає", - йдеться у матеріалі.

Деталі

Видання пише, що основна ціль українських військових на півдні - перерізати російське сухопутне сполучення з Кримом. Задля цього нещодавно Сили оборони змінили підхід, і тепер використовують більше техніки та броньованих машин під час наступу.

Також, згідно до їхніх даних, наразі одні з найзапекліших боїв точаться біля села Роботине, що за два кілометри від основної лінії оборони окупантів.

"Битва тут становить для України найближчий та найбільш вірогідний шлях прориву крізь російську оборону, й посадовці називають її такою, що має "стратегічне значення", - йдеться у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штурми дуже жорстокі: Зеленський заявив, що окупанти всіма силами намагаються зупинити ЗСУ

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    WSJ: На південному напрямку ЗСУ використовують свіжі резерви

     • 821543 переглядiв

    Більш як 50 людей зникло безвісно після зсуву у Грузії

     • 327490 переглядiв

    Трамп не визнав себе винним у суді - Bloomberg

     • 303993 переглядiв