ukenru
wog-vidnovila-robotu-azk-u-volnovasi

WOG відновила роботу АЗК у Волновасі

 • 9283 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Мережа АЗК WOG повторно відкрила автозаправний комплекс в м.Волноваха Донецької області, передає УНН з посиланням на прес-службу компанії.

"На 194 кв.м. тут розмістилися шість колонок з паливом A-95, 92 MUSTANG, ДП MUSTANG, ДП MUSTANG і газом", - розповіли в прес-службі компанії.

Також на новому заправному комплексі можна придбати товари WOG MARKET і страви WOG CAFE.

На об'єкт поширюється програма лояльності ПРАЙД, яка дозволяє накопичувати бонуси і витрачати їх на наступні покупки палива та інших товарів.

Також працює мобільний додаток WOG PRIDE, за допомогою якого можна заздалегідь купити каву і паливо онлайн, вибрати на карті найближчі АЗК, прокласти маршрут до вибраного пункту, оцінити гостинність співробітників АЗК або отримати персональні спеціальні пропозиції.

Для клієнтів нової АЗК також доступний сервіс WOG PAY. З його допомогою можна заправити авто, сплативши вартість палива за допомогою програми і без виходу з машини.

"Ми хочемо, щоб в будь-якому куточку країни ви відчували себе комфортно і завжди мали доступ до якісного палива і смачної кави!" - розповіли в WOG.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП