vzyattya-syevyerodonetska-rashistami-dast-zmogu-prostishe-peresuvatisya-do-bakhmuta-ekspert

Взяття Сєвєродонецька рашистами дасть змогу простіше пересуватися до Бахмута - експерт

 • 318542 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Захопивши Сєвєродонецьк російським військам буде простіше просуватися в напрямках Бахмута, Краматорська і Слов’янська. Таку думку в коментарі УНН висловив військовий експерт Михайло Жирохов.

Цитата

«Там в них є можливість зробити певне оточення і захопити територію. Власне, вони і намагаються продавлювати оборону. Взяття Сєвєродонецька фактично дає доступ до агломерації Сєвєродонецьк-Лисичанськ. Там велика кількість міст, що пов’язані між собою. Далі їм вже буде простіше пересуватися до Бахмута, а потім до Краматорська і Слов’янська. Остаточна ціль – вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей», – сказав він.

Деталі

Також Жирохов додав, що рашисти не залишають своїх планів і спроб зробити велике оточення наших військ від Гуляйполя до Ізюма.

«Такий план є, проте сил в них зараз недостатньо, щоб реалізувати його. Але намагання продовжуються. Російське командування ще з 24 лютого розпорошувало свої війська на декількох напрямках і далі продовжує цю практику», – зазначив експерт.

Нагадаємо

Частину Сєвєродонецька контролюють російські окупанти. Ризику оточення міста – немає, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни контролюють 70% Сєвєродонецька – Гайдай

     • 105899 переглядiв

    У Нацраді Відновлення буде створено Банк Ідей

     • 153391 переглядiв

    В росії закрили доступ до сервісу графічного дизайну Canva

     • 77128 переглядiв

    Відсьогодні ПриватБанк скасував кредитні канікули

     • 148639 переглядiв