vykryto-potuzhne-narkouhrupuvannia-yake-diialo-za-posobnytstva-politseiskoho-14-zatrymanykh

Викрито потужне наркоугрупування, яке діяло за пособництва поліцейського: 14 затриманих

 • 10060 переглядiв

Правоохоронці викрили злочинну організацію, яка виготовляла та збувала наркотики у великих розмірах. Затримано 14 осіб, включаючи організатора.

Правоохоронці перекрили канал виготовлення і збуту наркотиків і психотропів в особливо великих розмірах, затримано 14 людей. Пособником наркоугрупування був працівник поліції. Про це УНН повідомляє із посилання на Офіс Генпрокурора. 

За процесуального керівництва Офісу Генпрокурора викрито учасників злочинної організації, яка налагодила незаконне виготовлення і збут наркотичних засобів Займались незаконною діяльністю наркоділки за пособництва працівника поліції. Організатору, двом співорганізаторам та 12 учасникам повідомлено про підозру

- йдеться у повідомленні ОГП.

За даними слідства, організував наркобізнес житель Запоріжжя. Він залучив до виготовлення і збуту наркотиків не менше 14 спільників.  Кожен з ніх відповідав за свій напрям роботи – постачання, зберігання "товару", подальший збут і легалізацію коштів, отриманих від наркотрафіку.  

За даними прокурорів, наркоділки систематично закуповували прекурсори, для виготовлення метамфетаміну, фасування кокаїну, канабісу та інших видів наркотичних засобів в орендованих квартирах. Збували наркотики і психотропи через спеціально створені Telegram-канали та поштою.

Цьогоріч в декілька разів зросла кількість наркотиків, які намагались провезти через кордон України - Держмитслужба25.07.24, 16:48

Продавали наркотики без особистих зустрічей з клієнтами – шляхом так званих "закладок" на території Запорізької, Дніпропетровської областей та в Києві.

Оплату за "товар" приймали на підконтрольні їм банківські рахунки та криптогаманці.

Правоохоронці провели понад 50 обшуків за місцями проживання і у транспортних засобах підозрюваних, а також зберігання наркотиків. Вилучили наркотики, банківські картки, автомобілі, грошові кошти, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, флешносії, жорсткі диски, чорнові записи, зброю та боєприпаси, електронні ваги, засоби для виготовлення та фасування продукції.

Популярні

Новини по темі