vykorystovuiut-tekhniku-popry-nepohodu-barabash-rozpoviv-pro-tretiu-khvyliu-nastupu-rosiian-na-avdiivku

Використовують техніку, попри непогоду: Барабаш розповів про третю хвилю наступу росіян на Авдіївку

 • 30879 переглядiв

російські війська посилили штурми Авдіївки, розпочавши третю хвилю наступу, використовуючи військову техніку, попри погані погодні умови.

Активне використання росіянами військової техніки при штурмах Авдіївки свідчить про третю хвилю наступу окупантів. Про це в ефірі телемарафону заявив керівник Авдіївської МВА Віталій Барабаш, передає УНН.

Деталі

Він розповів, що третя хвиля наступу окупантів останнім часом поступово набирала оберти. 

росіяни збираються шукати в Африці найманців для війни проти України - Центр спротиву25.12.23, 12:49

Я погоджуюся з командувачем Тарнавським, який два тижні тому сказав, що третя хвиля штурмів Авдіївки почалась. Не моментально вони поїхали, атаки нарощували поступово, і от днів 8 вони дуже активно застосовують техніку і, на мій погляд, це теж свідчить, що третя хвиля почалась 

- розповів Барабаш.

За його словами, наразі окупанти ігнорують несприятливі погодні умови і за допомогою техніки намагаються штурмувати позиції ЗСУ.

Бо дуже довго вони техніку не застосовували, а потім вони поїхали, навіть не дивлячись на не дуже сприятливі погодні умови. Вчора вони дуже багато техніки застосовували - два десятки техніки наші хлопці підбили і орків намінусували теж добряче

- резюмував керівник Авдіївської МВА.

Доповнення

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що ворог не полишає спроб оточити Авдіївку.

У Невському за добу пролунало 15 вибухів, при спробі отримати адмінпослуги в Сєвєродонецьку відправляють у військкомат - Луганська ОВА25.12.23, 09:44

За його словами, українські воїни відбили 14 атак ворога східніше Новобахмутівки, в районах Степового, Авдіївки, а також 17 атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області.

Нагадаємо

Російські війська використовують роботизовані платформи на Таврійському напрямку. У ЗСУ кажуть, що помітили, як росіяни перевозять поранених на дронах. 

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Бої за Мар’їнку тривають: у ЗСУ спростували заяви шойгу

     • 28648 переглядiв