vyishov-pershyi-treiler-kompiuternoi-hry-grand-theft-auto

Вийшов перший трейлер комп’ютерної гри Grand Theft Autо

 • 42001 переглядiв

Перший трейлер Grand Theft Auto VI представляє двох головних героїв, Люсію та Джейсона, а дія гри розгортається у Вайс Сіті, вигаданому Маямі. Трейлер з'явився в соціальних мережах, що дало поштовх до швидкого офіційного релізу гри, який очікується у 2025 році.

Вийшов один із найбільш очікуваних трейлерів гри Grand Theft Auto. У півторахвилинному відео розробники представили двох головних персонажів майбутньої частини — Люсію та ймовірно Джейсона. Судячи з локацій у ролику, події розгортатимуться у віртуальному місті Вайс-Сіті, прообразом якого є Маямі, передає УНН.

Деталі

Прем'єра трейлера відбулася на кілька годин раніше запланованого часу у зв'язку з витоком відео у соцмережі X. Попри швидке видалення, ролик встиг набути поширення в інтернеті, через що Rockstar довелося оприлюднити його офіційно.

Згідно з трейлером, реліз GTA VI запланований на 2025 рік. Раніше компанія Take-Two, власник Rockstar Games, прогнозувала отримати $8 млрд прибутку з квітня 2024 по березень 2025 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комп'ютерна гра Battlefield видалить "ненавмисне" посилання на війну Росії з Україною

GTA — або Grand Theft Auto — одна з найкасовіших ігор в історії. Попередня гра серії, GTA V, вийшла в 2013 році і є однією з найбільших успіхів усіх часів.

Лілія Подоляк

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Вийшов перший трейлер комп’ютерної гри Grand Theft Autо

     • 42001 переглядiв

    У Керчі та Феодосії прогриміли вибухи, потім зникло світло

     • 32879 переглядiв