vulitsyu-u-prazi-nazvut-na-chest-zasnovnika-ferrari

Вулицю у Празі назвуть на честь засновника Ferrari

 • 13908 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Празі з'явиться вулиця Енцо Феррарі - знаменитого італійського архітектора і засновника Ferrari, передає УНН з посиланням на Radio Prague.

Деталі

Як пише видання, одна з вулиць чеської столиці носитиме ім'я знаменитого італійського архітектора, засновника автомобілебудівної компанії Енцо Феррарі (1898-1988). Заснована ним в 1947 р компанія Ferrari випускає спортивні і гоночні автомобілі.

Вулиця Феррарі з'явиться в празькому районі Стодулкі. Назву нова вулиця отримає за пропозицією девелоперської компанії, яка зводить в цьому місці нові житлові будинки.

Доповнимо

Назви нових вулиць і перейменування вже існуючих відбувається за схвалення Міської ради Праги. Запропоновану пропозицію попередньо розглядає районна адміністрація, а потім міська топонімічна комісія. Відповідно до закону, називати вулиці і площі столиці іменами нині живих людей заборонено.

Нагадаємо

Італійський автомобільний концерн Ferrari 12 березня 2017 року відзначив круглу дату - 70 років з того моменту, як засновник знаменитої "стайні" Енцо Феррарі завів двигун першого автомобіля під своєю маркою.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Вулицю у Празі назвуть на честь засновника Ferrari

     • 13908 переглядiв

    Сьогодні відбудеться чергове засідання ТКГ

     • 15786 переглядiв

    Курс валют на середу: долар стабільний

     • 14716 переглядiв

    В ОАЕ створюють перший в світі "космічний суд"

     • 18521 переглядiв

    "Шахтар" подав заявку на плей-офф Ліги Європи

     • 19566 переглядiв