ukenru
vtorgnennya-rf-britanska-rozvidka-fiksuye-nedoliki-rosiyan-u-taktichniy-koordinatsiyi

Вторгнення рф: британська розвідка фіксує недоліки росіян у тактичній координації

 • 154330 переглядiв

КИЇВ. 30 квітня. УНН. Британська розвідка в оновленні щодо вторгнення рф в Україну заявила, що російські окупанти мають недоліки у тактичній координації і взагалі стикаються зі значними викликами. Про це повідомляє міністерство оборони Сполученого Королівства, пише УНН.

Деталі

"росія сподівається виправити проблеми, які раніше стримували її вторгнення, шляхом географічної концентрації бойової міці, скорочення ліній постачання та спрощення управління та контролю", - вказують у британській розвідці.

Зазначається, що "росія, як і раніше, стикається зі значними викликами". "Вона була змушена об'єднати та передислокувати виснажені та розрізнені підрозділи з невдалих наступів на північному сході України. Багато які з цих підрозділів, ймовірно, страждає від ослаблення бойового духу", - додали у розвідці Міноборони Британії.

"Недоліки у тактичній координації росіян залишаються. Відсутність навичок на рівні підрозділів та непостійна підтримка з повітря не дозволили росії повною мірою використати свою бойову масу, попри локальні покращення", - зазначили у британській розвідці.

Раніше

Британська розвідка вказувала, що битва за Донбас залишається головним стратегічним напрямком росії.

Українські Національні Новини

Суспільство