vtikhomirte-svoye-ego-i-podbayte-pro-bezpeku-goroskop-dlya-vsikh-znakiv-zodiaku-na-26-chervnya-2-lipnya

Втихомирте своє его і подбайте про безпеку: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 26 червня – 2 липня

 • 1282856 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На нас очікує непростий період, адже триває вплив Чорного Місяця в з'єднанні з Марсом. Як і минулого тижня представникам усіх знаків Зодіаку професійний астролог Ксенія Базиленко рекомендує утриматися від егоїстичних вчинків, не проявляти надмірних амбіцій. Що ще чекає на нас у період з 26 червня по 2 липня астролог розповіла спеціально для читачів УНН.

Цитата

«Як і минулого тижня, так і цього, триматиметься з'єднання Марса і Чорного Місяця Ліліт у Леві у квадратурі з Ураном. Хочу повторити, що великим випробуванням для всіх нас буде наше его і зайві амбіції, особливо для сильних лідерів. Це буде їх штовхати на необдумані та егоїстичні вчинки. Історія з «Вагнером» - яскравий приклад цього. Але продовження буде і цього тижня. А головне, для України 26-29 червня дуже складні дні, оскільки проявляться одні з найнебезпечніших аспектів року, де Марс і Уран робитимуть тау-квадрат до Місяця в гороскопі нашої країни. Нам потрібно буде уважно стежити за своєю безпекою. Адже Місяць - це населення планети, а Марс – військові дії, Уран - велика руйнівна сила й атомна енергія. Усім нам потрібно проявляти терпіння і мужність, адже зміни на краще вже не за горами», - вважає астролог.

ОВНИ

Цей тиждень буде чудовим для вирішення питань із нерухомістю. Ви можете починати ремонт, робити великі покупки до свого помешкання. Фінансово також прекрасний період. Головне, цього тижня не постраждати від обману й авантюристів. Особливо в грошових питаннях і питаннях кохання.

ТЕЛЬЦІ

Важливо цього тижня не підносити своє его і не йти на ризикові дії. Будьте обережні в рішеннях і висловлюваннях, особливо уникайте сварок із родичами. Робіть усе спокійно й обдумано. Адже цей тиждень подарує вам приголомшливі знайомства, які змінять ваше життя на краще. Ви можете легко підписати потрібні документи і вдало провести зустрічі та переговори.

БЛИЗНЮКИ

Саме час розвивати свій бізнес, робити вдалі проекти, виходити на новий фінансовий рівень. Перед вами відкриваються всі матеріальні можливості. Головне, не лінуватися. Обережним варто бути в спілкуванні. Не вступайте в конфлікти і в суперечки. Наслідки їх будуть тривалими і важкими. Обережно на дорогах.

РАКИ

Тиждень принесе багато цікавих можливостей для розвитку, а самі ви будите в гарному настрої й на емоційному підйомі, що допоможе легко реалізовувати всі ваші плани. Але фінансово варто бути дуже обережним. Постарайтеся не стати жертвою авантюристів.

ЛЕВИ

Триває у вашому знаку Зодіаку важке з'єднання Марса, Венери і чорного місяця. Постарайтеся не наробити фатальних помилок через власне его. Не приймайте важливих і категоричних рішень. Зараз найкраще для вас - це перебувати в тіні. Займіться своїм внутрішнім світом.

ДІВИ

Цього тижня до вас прийдуть нові можливості та цікаві проєкти, а також з'являться нові знайомства з людьми, які згодом стануть вам близькими друзями. Але варто бути обережними з вашим керівництвом, не конфліктуйте з ним. Пропозиції для кар'єрного зростання можуть бути привабливими, але з підводним камінням.

ТЕРЕЗИ

Перед вами відкриваються великі можливості в будь-яких починаннях. Реалізуйте всі свої грандіозні плани. Прекрасний час для кар'єрного зростання. Але остерігайтеся заздрощів, навіть серед ваших друзів. 30 червня відмовтеся від покупок і не варто ризикувати фінансово.

СКОРПІОНИ

Чудовий час для навчання, складання іспитів, а також для поїздки за кордон. Робота з іноземцями принесе вам великі можливості. Також прекрасно вирішуватимуться всі юридичні питання. Але вам варто особливо стежити за своїм его, щоб не припуститися фатальних помилок.

СТРІЛЬЦІ

Цього тижня на вас чекає успіх у всіх починаннях і справах, особливо в юридичних. Саме зараз ви можете підписати папери особливої важливості. Проявляйте наполегливість у реалізації своїх планів. Вам варто в цей період відкласти далекі поїздки. Якщо ви за кордоном, то тут ви можете зіткнутися з труднощами.

КОЗЕРОГИ

Вирішуйте всі свої питання спокійно й обдумано, ставтеся до всіх дипломатично, і все це принесе вам чудовий результат у всіх справах. Успіх цього тижня буде в соціальній та юридичній діяльності. Спирайтеся на своїх партнерів. Головне, різко не міняйте будь-чого у своєму житті й не йдіть на ризики.

ВОДОЛІЇ

На вас чекають великі успіхи у вашій діяльності. Якщо ви шукаєте роботу, саме зараз ви можете отримати прекрасну пропозицію. На вас може чекати підвищення по службі. Але вам не варто йти на конфлікти. Приділіть більше уваги своїй другій половинці.

РИБИ

Прекрасний період у коханні. Сміливо знайомтеся, розвивайте стосунки, робіть пропозицію шлюбу. Також, у цей період добре відпочивати і набиратися сил. Приділіть особливу увагу своєму здоров'ю. Саме час для активних занять спортом і правильного харчування.

.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Миколаївська область: окупанти обстріляли Очаків

     • 812261 переглядiв

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 225 тисяч

     • 694214 переглядiв