vstanovliuietsia-mistse-de-pidozriuvanyi-u-vbyvstvi-farion-mih-navchatysia-volodity-zbroieiu-mvs

Встановлюється місце, де підозрюваний у вбивстві Фаріон, міг навчатися володіти зброєю – МВС

 • 13125 переглядiв

Правоохоронці з'ясовують, де підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон міг навчитися стрілецької справи. Затриманий 18-річний чоловік обмовився, що заховав пістолет, але зброю ще не знайдено.

Правоохоронці встановлюють місце, де підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон, гіпотетично міг навчатися стрілецької справи. Про це повідомив міністр внутрішніх справ  Ігор Клименко під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

На запитання, де підозрюваний навчився володіти зброєю, Клименко відповів: "Ми встановлюємо місце, де він міг гіпотетично навчитися стрілецькій справі".

Також Клименко повідомив, що підозрюваний обмовився, що заховав пістолет.

Що стосується пістолета, то він обмовився, що він його заховав

- сказав Клименко.

Клименко повідомляв, що зброя з якої підозрюваний вбив Фаріон на сьогодні не знайдена.

На запитання, чи підозрюваний вживав наркотики, міністр відповів: "Немає такої інформації".

Доповнення

19 липня невідомий стріляв в мовознавицю та професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон. Жінку з пораненням голови у вкрай тяжкому стані доставили у лікарню. У лікарні Ірина Фаріон померла.

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

 Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії. 

Популярні

Новини по темі

СБУ повідомила про нову підозру гауляйтеру пасічнику

 • 21082 переглядiв

В Україні вже зібрали понад 22 млн тонн нового врожаю

 • 14706 переглядiв