ukenru
vstanovleno-osobi-mayzhe-900-rashistskikh-kativ-mirnogo-naselennya-na-kiyivschini

Встановлено особи майже 900 рашистських катів мирного населення на Київщині

 • 142124 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Служба безпеки України встановила особи майже 900 російських загарбників, які чинили злочини проти мирного населення на Київщині, причетність до злочинів щн понад 2,5 тис. рашистів перевіряється. Про це повідомила у понеділок пресслужба СБУ, пише УНН.

Цитата

"СБУ встановила особи майже 900 російських загарбників, які чинили злочини проти мирного населення на Київщині. В української спецслужби є вся інформація на окупантів, а також докази їхніх звірств. Наразі перевіряються дані щодо причетності до злочинів ще понад 2,5 тис. рашистів, чиї підрозділи базувалися на території Київської області", - повідомили в пресслужбі.

Деталі

Повідомляється, що СБУ продовжує документувати кожного російського загарбника.

Так, слідчі та оперативні підрозділи Служби опитали майже 7 тис. свідків ворожих звірств.

Також СБУ викрила близько 100 колаборантів, які допомагали ворогу на Київщині.

Аби продовжити ефективну роботу з документування воєнних злочинів окупантів, Служба безпеки України відкрила окрему гарячу лінію та закликає у разі наявності інформації про злочини російських загарбників у Київській області, телефонувати за номером +38 096 928 93 89 (також можна писати у месенджерах WhatsApp і Telegram).

Нагадаємо

Генеральна прокурор України Ірина Венедіктова напередодні повідомила, що станом на 1 травня відкрито вже 9158 проваджень за фактами воєнних злочинів російських окупантів в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП