vsi-detali-pislia-peremohy-sbu-pro-likvidatsiiu-kyvy

Всі деталі після перемоги: СБУ про ліквідацію Киви

 • 30694 переглядiв

Подальші подробиці операції СБУ з ліквідації колишнього народного депутата Іллі Киви будуть оприлюднені після перемоги України.

В СБУ, коментуючи ліквідацію колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви,  зазначили, що всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після перемоги, передає УНН.

Зважаючи на численну кількість запитів від ЗМІ щодо причетності СБУ до ліквідації злочинця і зрадника Іллі Киви, повідомляємо: Служба безпеки України проводить дуже багато успішних спецоперацій, зокрема і тих, які несуть заслужене покарання воєнним злочинцям і ворогам України. І як зазначав раніше Голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам та їх пособникам 

- йдеться в повідомленні.

Також Василь Малюк неодноразово підкреслював, що вороги України обов’язково будуть відповідати за свої злочини: і перед Богом, і перед українським народом – по закону і по моралі.

"Ситуація з ліквідацією Іллі Киви лише підтверджує ці слова. А всі деталі спецоперацій СБУ суспільство дізнається після нашої неминучої Перемоги!", - наголосили в СБУ.

Доповнення

Власні джерела УНН повідомляли, що ліквідація колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви - спецоперація СБУ. Його вбили зі стрілецької зброї.

Згодом українська розвідка підтвердила смерть колишнього депутата Верховної Ради Іллі Киви.

Власні джерела УНН поділилися ексклюзивними фото та відео з місця ліквідації зрадника, Іллі Киви.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Всі деталі після перемоги: СБУ про ліквідацію Киви

     • 30694 переглядiв

    У Кривому Розі пролунали вибухи - ЗМІ

     • 28529 переглядiв