voyenkoma-z-odeschini-pislya-skandalu-pro-nezakonne-zbagachennya-vidpravili-na-front

Воєнкома з Одещини після скандалу про незаконне збагачення відправили на фронт

 • 439539 переглядiв

КИЇВ. 4 серпня. УНН. Воєнкома з міста Южне Одеської області Єгора Смирнова, якого звинуватили у зароблянні мільйонів під час війни, відправили на фронт. Правоохоронці почали перевірку військовослужбовця. Про це повідомляє УНН із посиланням на Одеський обласний територіальний центр комплектування.

Деталі

Військові зазначають, що у соціальних мережах поширилася інформація про те, що депутат та військком з Южного Одеської області Єгор Смирнов "став доларовим мільйонером під час війни, а також "пригрів" у ТЦК двох своїх соратників".

В ТЦК заявили, що командування засуджує будь-які способи незаконного збагачення, зловживання посадовими повноваженнями та не дозволить прикривати подібні оборудки військовою службою.

Цитата

«Реагуючи на суспільний резонанс і в рамках загальних заходів із вирівнювання бойового навантаження на особовий склад, всіх трьох вищезгаданих військовослужбовців роти охорони територіального центру комплектування та соціальної підтримки м. Южний переведено для подальшої служби в одну з бригад, що виконує завдання на передньому рубежі», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці почали перевірку військовослужбовця стосовно незаконно збагачення. Державним бюро розслідування порушено кримінальне провадження.

Нагадаємо

Протягом трьох місяців НАЗК планує перевірити спосіб життя усього керівного складу територіальних центрів комплектування.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Авдіївка зранку зазнала ракетного удару ворога

     • 261460 переглядiв

    Особисті речі Фредді Мерк'юрі виставлять на аукціон

     • 530407 переглядiв