vorozhyi-obstril-poshkodyv-linii-elektroperedach-u-mykolaivskii-oblasti-zhertv-nemaie

Ворожий обстріл пошкодив лінії електропередач у Миколаївській області, жертв немає

 • 50537 переглядiв

Російські війська обстріляли Очаків в Україні, пошкодивши будівлі та лінії електропередач, але обійшлося без жертв. Протиповітряна оборона також збила ворожий безпілотник над Миколаївською областю.

Армія рф у ніч на 12 грудня з артилерії обстріляла Очаків та узбережжя Куцурубської громади Миколаївської області. Попередньо без постраждалих, пошкоджено лінії електромережі. Також минулої доби у небі над Миколаївщиною сили ППО збили ворожий "шахед". Про це повідомив голова ОВА Віталій Кім, пише УНН

Вчора, 11 грудня, о 09:05 та сьогодні вночі, 12 грудня,  о 3:31, 4:01, 4:30 ворог завдавав артилерійських обстрілів по м. Очаків Очаківської громади. Внаслідок чого пошкоджено житлові будинки, лінії електромережі та комунікацій. Попередньо без постраждалих. Детальна інформація уточнюється

- написав Кім у Telegram.

Деталі 

Також вчора о 9:01 та сьогодні вночі о 03:27 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по узбережжю Куцурубської громади, в напрямку Солончаків. Постраждалих немає, вказав Кім. 

Крім того, протягом 11 грудня на Миколаївщині силами та засобами протиповітряної оборони було знищено один ударний БпЛА типу "Shahed-136/131". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повітряні Сили знищили 9 із 15 ударних дронів та дві авіаційні ракети

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росіяни зранку обстріляли Херсон: є поранений

     • 49458 переглядiв

    Київстар підтвердив збій в роботі мережі

     • 162787 переглядiв

    Авіація Сил оборони завдала 2 удари по окупантах – Генштаб

     • 106008 переглядiв