vorozhiy-udar-po-khersonu-odna-lyudina-zaginula-chotirokh-dopravili-v-likarnyu-mva

Ворожий удар по Херсону: одна людина загинула, чотирьох доправили в лікарню - МВА

 • 254678 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Внаслідок удару російських військ по Херсону одна людина загинула, чотирьох доправили в лікарню, повідомив у понеділок голова Херсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Цитата

"Оновлена інформація станом на 09:40 щодо ворожих дій та постраждалих осіб: одна особа загинула; чотири доставлені в лікарню. Всі є працівниками комунального підприємства Херсонської міської ради", - зазначив Мрочко у Telegram.

Деталі

В Офісі Генпрокурора повідомили, що 31 липня близько 8:20 російські війська вчергове обстріляли місто Херсон. Як зазначається, попередньо, обстріл здійснено зі ствольної артилерії.

"Внаслідок обстрілу середмістя загинув 60-річний працівник міського комунального підприємства. Ще двоє його колег – тракторист та робітник отримали поранення", - зазначили у прокуратурі.

"Стало відомо про ще двох поранених працівників комунального підприємства. Чоловіки, 46 та 43 роки, внаслідок обстрілу отримали контузії. Їх шпиталізували до медзакладу, лікарі надають їм допомогу", - уточнив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

За даними прокуратури, пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, автотранспорт.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

Раніше в ОВА повідомили, що російські війська сьогодні вранці обстріляли центр Херсона з РСЗВ "Град", загинув комунальник.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи у Кривому Розі: відреагував голова ОВА

     • 472711 переглядiв

    30 вибухів: по Сумщині з ночі ворог вдарив п'ять разів

     • 286713 переглядiв

    У Кривому Розі вибухи - Вілкул

     • 788248 переглядiв