vorozha-nichna-ataka-na-odesu-odna-lyudi-zaginula-sche-21-postrazhdali-op

Ворожа нічна атака на Одесу: одна людина загинула, ще 21 постраждала - ОП

 • 172217 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. У результаті нічного російського обстрілу Одеси кількість постраждалих зросла до 21, серед них - чотири дитини. Про це заявив заступник голови Офісу Президента Олексій Кулеба, пише УНН.

Цитата

“21 — постраждали, з них — чотири дитини. Це наслідки терористичного обстрілу в Одесі сьогодні. росія прицільно вдарила по житлових будинках”, - написав Кулеба у Telegram.

За його словами, внаслідок обстрілів пошкоджені 44 будівлі, 25 з яких - памʼятки архітектури.

“Це чергова спроба вбити мирних українців, стерти нашу історію та спадщину світового значення. Окупанти, прикриваючись "православ'ям", зруйнували відомий на весь світ Спасо-Преображенський кафедральний собор. Як “совєти” колись, так рф сьогодні вкотре знищує цю будівлю”, - зазначив заступник голови ОП.

Доповнення 

Раніше УНН повідомляв, що до лікарень міста через поранення внаслідок обстрілів армії рф у ніч на неділю було госпіталізовано 17 постраждалих, з них – 3 дітей. 

Нагадаємо

Під час нічного ракетного удару по Одесі ворог застосував 19 ракет 5 типів. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил знищено 9 повітряних цілей: 4 крилаті ракети морського базування «Калібр», 5 крилатих ракет наземного базування «Іскандер-К».

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Польщі горить склад з понад 5 000 кубометрів хімікатів

     • 282416 переглядiв

    Ілон Маск анонсував зміну логотипа Twiter

     • 189111 переглядiв