vorozha-ataka-shakhedami-na-kharkiv-poshkodzheniy-navchalniy-zaklad-ta-budivlya-na-teritoriyi-sportkompleksu-odna-lyudina-postrazhdala

Ворожа атака "шахедами" на Харків: пошкоджений навчальний заклад та будівля на території спорткомплексу, одна людина постраждала

 • 257292 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. Армія рф у ніч на вівторок атакувала Харків дронами типу Shahed. Один з них влучив в навчальний заклад. Ще три "прильоти" зафіксовані на території спорткомплексу. Через атаку постраждав охоронець закладу. Про це повідомляє УНН із посиланням на очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Цитата

«Близько опівночі ворог завдав по Харкову ударів дронами типу Shahed. Зафіксоване влучання у триповерхову будівлю навчального закладу в Салтівському районі. Зруйновано 2 поверхи, сталася пожежа. Без постраждалих.

Ще три "прильоти" зафіксовані на території спорткомплексу у Шевченківському районі. Пошкоджена двоповерхова будівля», - написав Синєгубов в Telegram.

За його словами, внаслідок ворожої атаки отримав поранення та був госпіталізований 63-річний охоронець.

Доповнення

Також, як зазначив очільник Харківської ОВА, протягом минулої доби ворог обстрілював населені пункти Чугуївського, Богодухівського, Харківського, Ізюмського та Куп'янського районів області. Зокрема, під ворожим вогнем перебували Уди, Ветеринарне, Стариця, Вовчанськ, Колодязне, Новомлинськ та інші населені пункти.

Пошкоджено житлові будинки та господарчі споруди. Сталися пожежі, зазначив Синєгубов.

Нагадаємо

Як раніше повідомляв УНН, у ніч на вівторок росіяни здійснили запуск дронів-камікадзе з території білгородської області рф по Харкову.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Дощі з грозами та до 32° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 301726 переглядiв

    Ще плюс 500: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 385947 переглядiв

    У ДСНС показали наслідки нічної атаки дронами Харкова

     • 332229 переглядiв