vorozha-ataka-na-sudno-pid-praporom-liberiyi-na-odeschini-zagibliy-viyavivsya-ukrayintsem

Ворожа атака на судно під прапором Ліберії на Одещині: загиблий виявився українцем

 • 63372 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Лоцман, який загинув 8 листопада під час російської атаки на судно під прапором Ліберії, - українець, він працював в Адміністрації морських портів, повідомила в ефірі “Суспільне.Спротив” речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк, передає УНН.

Цитата

"Троє членів екіпажу отримали поранення. Ракета протирадіолокаційна влучила безпосередньо в надбудову судна, фактично в капітанський місток,.. у зв'язку з чим загинув лоцман, який здійснював проводку судна. Лоцман є громадянином України, працівник Адміністрації морських портів. Також була інформація про отримання поранення ще одним працівником порту... Поранення не критичні, найімовірніше, акубаротравма. Те, що стосується стану здоров'я членів екіпажу, ушмиталено було тільки одного, решта - отримали допомогу на місці й залишилися у складі екіпажу на борту судна", - повідомила Гуменюк.

Нагадаємо

Вчора, 8 листопада, росіяни завдали ракетного удару і поцілили по цивільному судну під прапором Ліберії під час його заходу в один з портів Одещини. Як повідомили Сили оборони півдня України, під час атаки загинув лоцман, ще троє членів екіпажу - поранені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цивільне судно під прапором Ліберії, яке рф атакувала ракетою, мало перевозити залізну руду до Китаю

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні встановили граничні ціни на електроенергію

     • 31248 переглядiв