voroh-prodovzhuie-masovanyi-nastup-pid-marinkoiu-y-avdiivkoiu-aktyvno-zastosovuie-aviatsiiu-tarnavskyi

Ворог продовжує масований наступ під Мар'їнкою й Авдіївкою, активно застосовує авіацію - Тарнавський

 • 36891 переглядiв

Російські війська розпочали масований наступ під Авдіївкою та Мар'їнкою, застосувавши авіацію та завдавши 19 авіаударів за два дні, в той час як українські війська відбили десятки атак та завдали противнику втрат.

Російські війська продовжують масовані наступальні дії на Авдіївському та Мар'їнському напрямках, активно застосовуючи авіацію. За дві доби армія рф на цих напрямках нанесла 19 авіаударів. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Два дні тому ворог розпочав масовані наступальні дії за підтримки бронетехніки на Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Активно застосовує авіацію. Керовані авіабомби.  За дві доби – 19 авіаударів. Навала триває. Наші воїни стійко тримають оборону

- написав Тарнавський у Telegram.

За його словами, за вчора було відбито 42 атаки противника східніше Новобахмутівки, південніше Сєверного та Тоненького і в районах Авдіївки, Первомайського та Невельського.  

Позавчора, 10 грудня на Авдіївському напрямку відбито 49 атак і знищено 11 російських танків та 15 інших бронемашин. Як зауважив Тарнавський, поблизу Авдіївки окупанти намагаються йти вперед як на півночі, так і на півдні. 

Активний ворог і в районах Мар’їнки, Красногорівки та Новомихайлівки, де минулої доби наші захисники відбили 14 атак противника. 

Також 10 грудня на Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника південніше Новодарівки та західніше Новопокровки. А вчора ворог тричі атакував північніше Приютного та західніше Новопокровки.

Водночас, на Мелітопольському напрямку українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці 

- вказав Тарнавський.

За його словами, загальні втрати ворога на Таврійському напрямку минулої доби склали 430 осіб. Було знищено 7 одиниць ворожої військової техніки. Зокрема, 3 танки, 2 ББМ та одиницю спеціальної техніки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб: кількість ліквідованих окупантів перевищила 340 тисяч

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На півдні вночі знищили 5 "шахедів", два з них - над Одещиною

     • 34260 переглядiв

    Затримка американської допомоги "не є трагедією"- Данілов

     • 33508 переглядiв