voroh-byv-po-nikopolshchyni-z-vazhkoi-artylerii-ta-bpla-ye-znachni-ruinuvannia-sered-postrazhdalykh-13-richnyi-khlopchyk

Ворог бив по Нікопольщині з важкої артилерії та БпЛА: є значні руйнування, серед постраждалих - 13-річний хлопчик

 • 19784 переглядiв

У Нікопольському районі в результаті російських обстрілів одна людина загинула, п'ятеро отримали поранення, в тому числі 13-річний хлопчик, а також було завдано шкоди житловим будинкам, об'єктам інфраструктури та підприємствам.

Протягом дня ворог обстрілював Нікопольщину з важкої артилерії та бив БпЛА. У результаті російських атак одна людина загинула, ще п'ять поранено, серед них - 13-річний хлопчик, передає УНН із посиланням на голову Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

"Найбільше дісталося самому Нікополю. Там є загиблий. І загалом – п’ятеро постраждалих. Серед них 13-річний хлопчик.  У місті сталося кілька займань. З усіма вогнеборці впоралися", - повідомив Лисак.

Крім того, за його словами, пошкоджені транспортне, комунальне, два агропідприємства. А ще 23 приватні будинки, 6 господарських споруд, теплиці, будівля, що не експлуатувалася. 2 гаражі зруйновані, півтора десятки – потрощені. Побиті авто. Зачепило газогони та лінії електропередач.

У Червоногригорівській громаді понівечене промислове підприємство. Також гучно було і в Марганецькій та Покровській, резюмував Лисак.

росіяни обстріляли Нікополь: є загиблий та троє поранених 10.07.24, 09:50

Антоніна Туманова

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Київ та область насувається гроза

     • 29923 переглядiв