vorog-zavdav-dva-aviatsiynikh-ta-dva-raketnikh-udari-po-ukrayini-genshtab

Ворог завдав два авіаційних та два ракетних удари по Україні – Генштаб

 • 474637 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Російські окупанти протягом доби завдали 2 авіаційних та 2 ракетних ударів, а також здійснив 18 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

«Протягом доби противник завдав 2 авіаційних та 2 ракетних ударів, а також здійснив 18 обстрілів з реактивних систем залпового вогню», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що високим залишається рівень ракетної загрози по всій території України.

«На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Водночас, противник продовжує інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Брянської та Курської областей», - зазначається в повідомленні.

Також, на території Бєлгородської області, зс рф тримають угруповання військ для проведення демонстративних дій щодо недопущення перекидання наших підрозділів на інші напрямки.

«Протягом доби ворог здійснив обстріли районів населених пунктів Басівка та Волфине Сумської області; Архипівка та Клюси Чернігівської області, а також Глибоке, Землянки, Комісарове, Вільхуватка, Амбарне, Бологівка, Дворічна, Западне, Кам’янка та Крейдянка Харківської області», - інформує Генштаб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти обстріляли Берислав на Херсонщині

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ще двох українських дітей повернули з окупованої території

     • 307554 переглядiв

    Тепер без Льва Толстого: у Києві перейменували ще 16 вулиць

     • 569855 переглядiв