vorog-vnochi-atakuvav-porti-zernovoyi-ugodi-zavdano-poshkodzhen-portoviy-infrastrukturi-ok-pivden

Ворог вночі атакував порти "зернової угоди", завдано пошкоджень портовій інфраструктурі - ОК "Південь"

 • 243563 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. Російські війська у ніч на 20 липня атакували порти "зернової угоди", завдано пошкоджень портовій інфраструктурі, але в Одесі є влучання і в інші об'єкти, відомо про одного загиблого та чотирьох поранених, серед яких - дитина, в Одеській області - ще один постраждалий, повідомили в четвер в ОК "Південь", пише УНН.

Деталі

Уночі ворог знов вдався до потужної ракетно-дронової атаки по півдню України. Застосувавши ледь не все різномаїття свого ракетного потенціалу, ворог атакував Одещину і Миколаївщину ракетами морського, повітряного і наземного базування.

Сили протиповітряної оборони працювали максимально потужно, знищивши на Одещині всі 12 "шахедів" та 2 "Калібри", а на Миколаївщині - 3 "Іскандер-К". "На жаль, не всі ракети вдалось знищити, зокрема, надскладні для ураження надзвукові ракети типу Х-22 та "Онікс", - зазначили в ОК "Південь".

Цитата

"Атакувавши саме порти зернової угоди, завдавши пошкоджень портовій інфраструктурі, рашисти влучили також в об'єкти, ніяк не пов'язані ані з військовими, ані з портами. Зруйнували адмінбудівлю в середмісті Одеси, де вибуховою хвилею пошкоджено ще кілька будинків, у тому числі житлових. 4 місцевих мешканці отримали поранення, серед них 1 дитина. Ще 1 людину в ході рошуково-рятувальної операції виявили під завалами загиблою", - вказали в оперативному командуванні.

У складських приміщенях одного з підприємств Одещини, куди також поцілив ворог, як зазначається, спалахнула пожежа. "Постраждав цивільний працівник. Рятувальники оперативно приборкали вогонь", - повідомили в ОК "Південь".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДСНС показали фото ліквідації наслідків нічних обстрілів Одеси: серед постраждалих дитина

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Одна людина загинула через нічну атаку рф на Одесу - ОВА

     • 702375 переглядiв

    Через ворожий обстріл Миколаєва загинула одна людина

     • 183226 переглядiв