ukenru
vorog-posiliv-okhoronu-kordonu-ta-posilyuye-ugrupovannya-viysk-genshtab

Ворог посилює охорону кордону та угруповання військ - Генштаб

 • 103998 переглядiв

КИЇВ. 26 квітня. УНН. У Генштабі ЗСУ повідомляють, що на багатьох напрямках ворог посилює угруповання військ та посилив охорону кордону та пунктів пропуску у суміжних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася шістдесят друга доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

У суміжних з Україною районах Брянської, Курської та Бєлгородської областей ворог посилив охорону кордону та пунктів пропуску, проводить інженерне обладнання позицій. російські окупанти в прикордонних районах посилили протидиверсійні заходи.

На Слобожанському напрямку противник посилює угруповання військ, продовжує часткове блокування міста Харкова та здійснює вогневе ураження підрозділів наших військ та об’єктів критичної інфраструктури.

Загарбники намагаються проводити наступ у напрямку населеного пункту Заводи.

На Донецькому і Таврійському напрямках ворогом здійснюється переміщення пунктів управління ближче до лінії бойового зіткнення.

Ворог здійснює масований вогневий вплив та блокування наших підрозділів в районі заводу “Азовсталь” у Маріуполі.

У районі населеного пункту Велика Олександрівка Херсонської області захисники України знищили склад з боєприпасами та велику кількість особового складу ворога (понад 70 осіб вбитими). Точна кількість загиблих уточнюється.

Нагадаємо

У Генштабі ЗСУ відреагували на чутки про "розмінування" перешийку з Кримом перед війною.

Українські Національні Новини

Суспільство