vorog-ne-pripinyaye-shturm-bakhmuta-ukrayinski-viyskovi-vidbivayut-chislenni-ataki-genshtab

Ворог не припиняє штурм Бахмута, українські військові відбивають численні атаки - Генштаб

 • 629479 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Російські окупанти не припиняють штурму міста Бахмут, але наші захисники дають гідну відсіч, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу.

Деталі

"На Бахмутському напрямку ворог не припиняє штурму міста Бахмут, проте, наші захисники дають гідну відсіч і відбивають численні атаки", - йдеться у повідомленні.

Поблизу лінії зіткнення ворог обстріляв населені пункти Васюківка, Залізнянське, Дубово-Василівка, Григорівка, Богданівка, Бахмут, Іванівське, Костянтинівка, Біла Гора та Залізне Донецької області.

Додамо

Крім того, за даними Генштабу, на Куп’янському та Лиманському напрямках противник зберігає свою суттєву військову присутність у прикордонних з Україною районах для недопущення перекидання наших підрозділів на інші напрямки. 

Також противник здійснив невдалі спроби наступальних дій в районах населених пунктів Гряниківка на Харківщині та Спірне Донецької області. Зазнавши втрат в живій силі та техніці, відступив на раніше зайняті позиції.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 158 000 осіб, 3458 танка та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    росія постачатиме Ірану винищувачі Су-35 - ЗМІ

     • 849951 переглядiв

    Без москви ніяк: папа Римський назвав умову візиту до Києва

     • 6117092 переглядiв

    У Києві без тепла залишаються 5% споживачів

     • 1129653 переглядiв

    В Празі пройшов мітинг на підтримку України

     • 1664940 переглядiв

    США закликали Грузію не ухилятися від санкцій проти росії

     • 965369 переглядiв