von-brosili-tut-pod-derevom-takoe-otnoshenie-skotskoek-ranennym-rozpoviv-pro-realniy-stan-armiyi-rf-perekhoplennya-gur

"Покинули під деревом": рашист розповів про ставлення командирів до поранених

 • 108476 переглядiв

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплену розмову, в якій російський військовий розповів про погане ставлення командування до поранених, пише УНН.

Цитата

"Меня зацепило немножко, жду эвакуацию в госпиталь, сказали только в 5 утра приедут. Ранило в ногу чуть-чуть, голову, лобик зацепило осколки, вот, и в сердце – в ребро попало. Будут вытаскивать осколок, так зацепил и все, бросили тут. Коптер гранату скинул. Хорошо, хоть убегать стал, короче, не в окопе, но в окоп целился. Я увидел, начал стрелять и уходить, и он меня там *бнул. (...) Вон бросили тут под деревом. Такое отношение скотское к раненным. Поплохеет – "Промедол" себе просроченный вколю", – розповів матері російський окупант.

За його словами, зараз він не має ні одягу, ні їжі, а його командування ставиться до пораненим як до "відпрацьованого" матеріалу: "Че мне тут замерзать что-ли, пох*й всем", - додав рашист. 

Нагадаємо

Головне управління розвідки Міноборони України виклало розмову, в якій військовий рф обговорював мобілізацію в росії та скаржився на жалюгідність спорядження російської армії у порівнянні із ЗСУ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ЗСУ вже збили 223 дрони Shahed – Повітряні сили

     • 132106 переглядiв

    Вночі Донеччина зазнала обстрілів, є руйнування

     • 129571 переглядiв