volodimir-zelenskiy-zustrivsya-z-orlando-blumom

Володимир Зеленський зустрівся з актром та послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом

 • 498012 переглядiв

КИЇВ. 27 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із британським актором, послом доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блумом, який приїхав до України, передає УНН з посиланням на сайт Офісу президента України.

Цитата

"Дякую за ваш візит, який є важливим меседжем. Для нас має велике значення те, що світ знає, що відбувається в Україні під час війни. Звичайно, дякую за ту допомогу, яку ви надаєте безпосередньо дітям", – зазначив Зеленський.

Доповнення

"Як посол доброї волі ЮНІСЕФ Орландо Блум підтримає проекти з надання гуманітарної допомоги та відбудови об’єктів інфраструктури, орієнтовані на забезпечення інтересів українських дітей. Серед пріоритетів також – розвиток системи сімейного догляду за дітьми, позбавленими батьківського піклування, розбудова інфраструктури для раннього дитячого розвитку, а також створення молодіжних проектів і стартапів", - зазначається у повідомленні.

За свій час перебування в Україні Орландо Блум відвідав міста Київ та Ірпінь, а також село Демидів.

"Під час візиту до України Орландо Блум відвідав міста Київ та Ірпінь, а також село Демидів, де побачив страшні наслідки війни, яка вже понад рік триває в нашій країні. На зустрічі з Главою держави він наголосив, що вражений сміливістю та стійкістю українців, які попри війну залишаються сильними", - зазначили в Офісі Президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Орландо Блум про візит до України: дітям потрібно повернути дитинство

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Голова МАГАТЕ Гроссі приїде з візитом на ЗАЕС

     • 284141 переглядiв

    Окупанти двічі обстріляли Чернігівщину

     • 323617 переглядiв