volker-ssha-i-polscha-spilno-pidtrimuyut-reformi-v-ukrayini

Волкер: США і Польща спільно підтримують реформи в Україні

 • 9907 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. США і Польща докладають спільних зусиль для підтримки реформ в Україні, а також "динамічного розвитку" України. Про це повідомив на своїй сторінці у Twitter спеціальний представник США з питань України Курт Волкер, інформує УНН.

"Польща і США поділяють зацікавленість у сильній, безпечній Україні, інтегрованій у регіон і трансатлантичну спільноту. Міністр закордонних справ Польщі Чапутович і я обговорили, як збільшити зусилля, спрямовані на підтримку реформ і створення відкритої України, яка динамічно розвивається", зазначив спецпредставник США.

Зустріч представників США і Польщі відбулася 2 липня в Торонто, в кулуарах щорічної Конференції підтримки реформ України, де Волкер очолює офіційну делегацію США.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський прибув до Канади, де розпочався офіційний візит Глави держави і міжнародна конференція з підтримки реформ в Україні.

Poland and the U.S. share an interest in a strong, secure Ukraine integrated in the region and within Trans-Atlantic community. Minister Czaputowicz ⁦@PolandMFA⁩ and I discussed how strengthen efforts to support reform and create an open, dynamic Ukraine. pic.twitter.com/vgQS7UPMFU

— Kurt Volker (@SpecRepUkraine) 2 липня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Львівщині жінку вкусила змія

     • 33930 переглядiв