ukenru
vognevogo-urazhennya-zaznali-3-punkti-upravlinnya-rosiyan-ta-28-obyektiv-zoseredzhennya-zhivoyi-sili-ta-boyovoyi-tekhniki

Вогневого ураження зазнали 3 пункти управління росіян та 28 об’єктів зосередження живої сили та бойової техніки - Генштаб

 • 130190 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Вогневого ураження зазнали 3 пункти управління окупантів, понтонна переправа, 28 об’єктів зосередження живої сили та бойової техніки. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Ракетні війська та артилерія наземних угруповань військ продовжують виконувати завдання з вогневого ураження живої сили та бойової техніки, контрбатарейної боротьби, порушення системи управління та логістичного забезпечення противника. Вогневого ураження зазнали 3 пункти управління ворога, понтонна переправа, 28 об’єктів зосередження живої сили та бойової техніки. В зону ураження потрапили склади з боєприпасами та вогневі позиції артилерії противника. Результати уточнюються», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що протягом поточної доби ворог завдав більше 12 ракетних та понад 12 авіаційних ударів по об’єктах на території України.

«Для цього провів до сорока літаковильотів. Зокрема, постраждала інфраструктура в районах населених пунктів Великі Проходи, Старовірівка, Юр’ївка, Темирівка, Тернові Поди, Сухий Ставок, Барвінок та Білогірка», - зазначається в повідомленні.

Також Генштаб повідомляє, що зберігається подальша загроза авіаційних та ракетних ударів по всій території України, зокрема і з території та повітряного простору республіки білорусь.

Доповнення

Українські захисники відпрацювали по понтонних мостах рашистів у Дар'ївці та Херсоні.

Українські Національні Новини

Суспільство