ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-zasnizheni-dorogi-u-shesti-oblastyakh-ta-na-perevalakh

Водіїв попередили про засніжені дороги у шести областях та на перевалах

 • 12972 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. На ранок п'ятниці, 15 січня, сніг йшов у 13 областях України, місцями випало до 10 см. Дороги у 6 областях засніжені, перевали також замело - випало до 35 см снігу. Однак, проїзд основними дорогами забезпечено. Про це повідомили у пресслужбі Укравтодору, передає УНН.

"Станом на 6 годину 15 січня невеликий сніг спостерігається у Житомирській, Київській, Чернігівській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Вінницькій, Чернівецькій та Черкаській областях, де випало від 5 до 10 см. Покриття на дорогах державного значення в більшості областях мокре, де останню добу випадали або йдуть опади, покриття місцями засніжене (Волинська, Донецька, Київська, Львівська, Рівненська, Черкаська області), місцями ожеледиця у Дніпропетровській та Миколаївській областях", - вказали дорожники.

Також вказано, що на перевальних ділянках сніг йде вже другу добу, випало 10-35 см. Покриття мокре в Закарпатській, в Львівській на покритті снігова каша, в Івано-Франківській покриття засніжене.

В областях виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - додали в агентстві.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1410 одиниць техніки та 1881 робітник.

Нагадаємо, по Україні 15 січня сніжитиме, температура повітря знижуватиметься вночі до 13 градусів морозу, удень - до 2 градусів тепла.

Українські Національні Новини

Суспільство