ukenru
vodiyiv-poperedili-pro-tuman-ta-doschi-u-shesti-oblastyakh-i-na-perevalakh

Водіїв попередили про туман та дощі у шести областях і на перевалах

 • 11816 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. На ранок вівторка, 5 січня, на півночі та у центральній Україні спостерігається туман, у шести областях і на перевалах - йшов дощ. Проїзд основними дорогами по Україні забезпечено. Про це УНН повідомили у пресслужбі Укравтодору.

"Станом на 6 годину 5 січня у Волинській, Івано-Франківській, Тернопільській, Закарпатській, Львівській, Київській області невеликий дощ, на півночі та центрі країни місцями туман. Покриття на дорогах державного значення в більшості областей вологе та місцями мокре. На перевальних ділянках доріг дощ. Стан покриття мокрий", - повідомили дорожники.

На дорогах державного значення, як вказано, проводяться роботи з обробки покриття доріг протиожеледними матеріалами, спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок.

"Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено", - запевнили в агентстві.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 160 одиниці техніки та 213 робітники.

Нагадаємо, за прогнозом синоптиків, на частині України 5 січня дощитиме, вранці - тумани, температура повітря вдень підніматиметься до 10 градусів вище нуля.

У ДСНС попередили, що через туман буде слабка видимість - 200-500 м (І рівень небезпечності, жовтий), і погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг.

Українські Національні Новини

Суспільство