ukenru
vodiyiv-poperedili-obmezhennya-rukhu-znyali-ale-prognoz-na-negodu-zberigayetsya

Водіїв попередили: обмеження руху зняли, але прогноз на негоду зберігається

 • 15025 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. Тимчасові обмеження руху транспорту через погіршення погодних умов у Миколаївській та Запорізькій областях на ранок середи знято, однак попередження про ускладнення погодних умов по всій Україні зберігається, повідомляє УНН з посиланням на дані Укравтодору та ДСНС.

Деталі

На Запоріжжі рух великовагових та маршрутних транспортних засобів на автомобільній дорозі М-17 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта (км 300+067 – км 341+000), який заборонили з 18 години 28 грудня, відновили вже о 23:00.

Станом на 00:50 29 грудня також було знято всі тимчасові обмеження руху на автомобільних дорогах загального користування державного значення по всіх напрямках у межах Миколаївської області.

При цьому на Луганщині закликають за можливості утриматися від поїздок. Служба автомобільних доріг в області попередила, що на Луганщині сталося значне погіршення погодних умов. З вечора 28 грудня та в ніч на 29-е погодні умови істотно погіршилися, а саме – значний сніг, місцями сніг з дощем, сильний вітер, хуртовини.

У ДСНС кажуть, такі погодні умови, за даними Укргідрометцентру, в Україні спостерігають внаслідок виходу активного циклону.

Так, 29 грудня на дорогах країни ожеледиця; вночі у східних областях значний сніг, місцями з дощем, ожеледь (I рівень небезпечності, жовтий).

Вночі та вранці 29 грудня на узбережжі Азовського моря та в порту Маріуполь надзвичайна ожеледь (ІІІ рівень небезпечності, червоний).

"Такі погодні умови можуть спричинити порушення руху транспорту та відключення енергозабезпечення населених пунктів", - попередили у ДСНС.

Доповнення

Сьогодні, 29 грудня, у більшості областей України очікується мороз.

Українські Національні Новини

Суспільство