vnochi-voroh-atakuvav-odeshchynu-raketamy-zahynulo-dvoie-liudei

Вночі ворог атакував Одещину ракетами: загинуло двоє людей

 • 16969 переглядiв

росія завдала ракетного удару по Одеській області, в результаті чого загинуло двоє людей і було пошкоджено інфраструктуру.

Сьогодні вночі рф атакувала Одещину, в результаті чого загинуло двоє людей. Про це повідомляє очільник Одеської облдержадміністрації Олег Кіпер, передає УНН.

"Ціллю агресора була портова інфраструктура Одеського району. На жаль, двоє людей, охоронець та водій вантажівки, загинули. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким…

Ще один чоловік, вахтовий матрос, отримав поранення. Нині постраждалий отримує всю необхідну допомогу в лікарні", - пише Кіпер.

Він додав, що пошкодження від уламків зазнали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплоход. Через пошкодження судна, стався витік рідини. Наслідки ліквідовуються.

"Вкотре дуже прошу жителів та гостей нашого регіону: оперативно реагуйте на сигнали повітряної тривоги! Це може зберегти ваше життя та здоровʼя", - закликав Кіпер.

Уночі знищено 14 з 20 "шахедів", ракетами ворог атакував портову інфраструктуру Одещини, 3 ракети і 3 дрони не досягли своїх цілей - ПС ЗСУ10.07.24, 08:30

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    рф втратила 1100 військовослужбовців за добу

     • 18409 переглядiв