vnaslidok-prylotu-po-shtabu-okupantiv-u-tokmaku-likvidovani-shchonaimenshe-14-rashystiv-fedorov

Внаслідок "прильоту" по штабу окупантів у Токмаку ліквідовані щонайменше 14 рашистів - Федоров

 • 28305 переглядiв

Щонайменше 14 російських солдатів були ліквідовані в результаті удару по їх штаб-квартирі в окупованому Токмаку 28 листопада. Росіяни використовували будівлю на території дитячого садка, повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

В окупованому Токмаку 28 листопада внаслідок удару по штабу росіян загинуло щонайменше 14 окупантів, серед яких велика кількість офіцерів, повідомив в ефірі телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент УНН.

Деталі

Федоров зазначив, що два дні поспіль у Токмаку відбувається надпотужна ліквідація ворога.

Вже відомо, що сталося 28 листопада. Під час наради, яка проводилася в штабі, там стався вибух і щонайменше 14 окупантів загинули, з яких велика кількість офіцерів. Ворог вчергове намагався прикриватися цивільними, саме тому штаб вони розмістили на території дитсадка 

- сказав мер Мелітополя.

Він додав, що ліквідація ворога триває і у Мелітополі, і в Бердянську.

"На цьому тижні вчергове там, що в Мелітополі, що в Бердянську пролунали вибухи, але наразі уточнюється, що саме у ворога "підгорало" в цих містах", - сказав Федоров.

Нагадаємо

28 листопада у тимчасово зайнятому окупантами Токмаку у Запорізькій області  повідомили про "приліт" у будівлю, яку використовували загарбники.

Вчора, 29 листопада, також у Токмаку пролунали гучні вибухи.

Лілія Подоляк

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Кривого Рогу

     • 32289 переглядiв